Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Ken Skovby
Aut. VVS-installatør Odder – Bedre Bad partner – Certificeret Energispecialist – Certificeret Vådrumsspecialist

Din lokale energispecialist – Bedre Energi Odder

VVS & Energispecialister

Bedre Bad – Bedre Energi Odder er din lokale VVS & Energispecialist i Odder og omegn. Vi står altid klar til at rådgive dig omkring den bedste energibesparende løsning. Vi tilpasser altid vores energiløsninger efter vores kunders behov og de fysiske rammer for projektet. Ved at benytte vores specialistviden og mangeårige erfaring inden for VVS og energiløsninger, kan du gøre underværker for din bundlinje.

Moderne teknologi og fremskridt inden for energiområdet giver dig en lang række handlemuligheder, når vi taler energi. Du kan opnå et langt højere komfortniveau, samtidigt med at du kan spare i energibudgettet. Derfor opfordrer vi dig på det kraftigste til at tage os med på råd, når du overvejer en energioptimering i det private eller i erhvervet. Når du handler med Bedre Bad – Bedre Energi Odder, er det vigtigt at vide, at vi leverer totalløsninger. Det vil sige, at vores løsninger inkluderer rådgivning, produkt, installation og den efterfølgende service. Alt dette er også afspejlet i vores prisniveau. Derfor ser vores priser måske højere ud end konkurrenten ved første øjekast, men det skyldes, at du får den færdige pris fra start, og derfor ikke skal opleve de sure opstød, som skjulte gebyrer og ekstra regninger kan medgive.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - børn

Energioptimeringer kan give ekstra luft i budgettet

Man kan relativt hurtigt og nemt energioptimere sin bolig, og herved skabe besparelser på både el- og varmeregningen. Engangsomkostningen ved en energioptimering varierer naturligvis efter projektets størrelse og omfang. Det er bare vigtigt, at man husker på, at energioptimeringer af bygninger på den lange bane kan ende ud i en fortjeneste. Det sker i form af de reducerede varme- og elregninger, som løber ind år efter år. Alt efter boligens alder og format, så kan der være markante summer at hente, ved at installere nye moderne el og varmesystemer.

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Odder løser vi en lang række af forskellige energiopgaver. Det er alt fra konventionelle energi og varmesystemer, til alternative energikilder såsom jordvarme og solvarme. Uanset dit temperament og opgavetype, kan du være ganske tryg ved at vi er den rette samarbejdspartner for dig. Vores erfaring i branchen har givet os stor erfaring med de forskellige energisystemer, og derfor har vi prøvet langt de fleste opgaver før. Samtidigt lægger vi stor vægt på altid at være opdaterede indenfor branchen, og derfor har vi altid fingeren lige på pulsen ift. Nye teknologier og metoder.

Bedre Bad - Bedre Energi - energioptimering - energitjek

Fra ide til færdigt projekt

Hvis du vælger os som din samarbejdspartner, så kan du være sikker på at vi aktivt går ind i processen lige fra starten af. Vi har qua vores mangeårige ekspertise og følgen med i branchen, mange ideer og løsninger, som kan hjælpe dig til at finde det helt rigtige energisystem for dig. Vores fornemmeste opgave er nemlig, at sikre vores kunder får lige netop den løsning, som passer til dem. Når vi installerer energisystemer i bygninger, anvender vi kun de bedste materialer og elementer. Vi slår os op på kvalitetsløsninger, og det kræver også materiale som er helt i top. Derfor kan du være sikker på, at de modeller og energisystemer vi foreslår, er fra øverste hylde. Det samme gør sig gældende skulle vi bruge inddrage eksterne eksperter eller specialister. Vi har kun partnerskabsaftaler med andre virksomheder, som forstår vigtigheden af kvalitet, og ved at levere den bedst mulige service til kunden. Samtidigt kan vi garantere dig, at du kun vil have en enkelt kontaktperson gennem hele forløbet, da vi oplever at denne metode fungerer bedst for vores kunder. Uanset din problemstilling, så skal du blot kontakte os.

Bedre Bad - Bedre Energi - energioptimering - energitjek

Skal vi varetage din energiopgave?

Vi har hjulpet mange tilfredse kunder i nærområderne Odder, Hundslund, Beder, Malling, Mårslet, Hasselager, Hørning, Solbjerg og Skanderborg. Giv os en opringning, så vi sammen kan klarlægge dit behov her og nu.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 54 44 44
kenskovby@gmail.com

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

    Navn

    Email

    Telefon

    Adresse

    Postnummer